Videomöte

Möt era patienter digitalt med CarePlatform

CarePlatform är en webbaserad plattform som fungerar på alla typer av hårdvara, oavsett om du eller patienten sitter på dator, telefon eller läsplatta. Tjänsten är utvecklad tillsammans med vårdpersonal med fokus på användarvänlighet och säkerhet. Vi prioriterar vårdgivarnas behov och önskemål, och utvecklar plattformen löpande. T.ex har vi stöd för flerpartssamtal, ett gränssnitt där administratörer kan hjälpa kollegor att hantera sina digitala vårdbesök och integration med journalsystem.

Hos oss får du stöd av vårdkunnig support via mail och telefon av vår partner, TechTrade, som har jobbat med IT för vården i över 25 år.

Patienter efterfrågar i allt större utsträckning tillgänglighet och flexibilitet i mötet med vården. Nu ser vi också ett ökat intresse från vården att kunna erbjuda digitala vårdbesök där vårdgivaren inte är fysiskt på vårdenheten utan arbetar hemifrån.

CarePlatform gör det möjligt för vårdenheten att erbjuda en digifysisk vård helt i linje med vad som idag efterfrågas från patienterna och Regionerna.

Kom igång snabbt

Ni får er skräddarsydda plattform inom 24h

Användarvänligt

Patient ansluter via länk i SMS, utan nedladdningar

Teknikoberoende

Funkar överallt – på mobil, platta eller dator

Säkerhet i fokus

Lever upp till GDPR, data lagras på svenska servrar

Jag är intresserad, kontakta mig för mer information