Er IT-avdelning

– en komplett IT-lösning i tre delar

Er IT-avdelning™ är vårt samlingsnamn på vårt totala erbjudande där vi tar ett helhetsansvar för er IT. Den består av tre delar:

  • Er IT-drift™ är vår server- och nätverkstjänst som ger en trygg infrastruktur för all er IT. Vi lägger upp användare, skrivare, epost och hemsida. Vi uppgraderar mjukvaror och arbetar proaktivt för att minska störningar i ert dagliga arbete. Allt sker i en servermiljö där allt speglas dubbelt så att data alltid finns snabbt tillgängligt om något skulle hända. Routers, switchar och brandväggar ingår givetvis för att ge säkerhet. Övervakning, larm och säkerhetskopieringar sker i flera steg och lagring sker på flera olika platser.
  • Er IT-hjälp™ är vår supportorganisation som finns där för att minimera era problem. Det sker via vårt kundcenter, per telefon eller på plats hos er – allt ingår, inget kostar något extra.
  • Er IT-arbetsplats™ är den konkreta arbetsstationen: Dator, skrivare och SITHS-läsare. Vi installerar ny utrustning, avvecklar gammal, raderar data och hanterar allt med ett bra miljötänk. Denna tjänst är som ett kretslopp där utrustningen byts ut med jämna tidsintervaller och vi återanvänder det som går för att spara på miljön.

Jag är intresserad, kontakta mig för mer information