TechTrade och Anette Falkenroth

Läkare och e-hälsostrateg Anette Falkenroth ska stötta TechTrades kunder i förändringsledning och utveckling inom digifysisk vård.

Som en del av vårt förändringsarbete för att fortsätta vara den självklara IT-partner inom vård och omsorg bildar vi ett tätt nätverk med medarbetare och konsulter inom e-hälsa. Från och med oktober kommer du att kunna träffa Anette i våra forum. 
 
Är du intresserad av att prata mer om projekt- och förändringsledning, omvärldsbevakning eller e-hälsa – anmäl dig här så kontaktar vi dig när vi börjar planera våra aktiviteter. Hoppas att du vill vara med!

Vem är Anette Falkenroth

Det som alltid varit Anettes drivkraft är patienterna och deras resa i vårdsystemet. Hon drivs av en önskan om en vård där vi drar nytta av patientens egna kraft, ett brett digifysiskt vårdutbud och effektiva arbetssätt för vårdens medarbetare. 

Hon brukar beskriva sig som en ”hälso- och sjukvårdsbroiler”. Anette har en gedigen erfarenhet från vården. Hon startade redan 1985 som sjukvårdsbiträde och via en läkarutbildning i Linköping till en lång chefskarriär. Hon har jobbat som verksamhetschef för psykiatri, närsjukvårdschef i SLSO och förvaltningschef Psykiatri Halland. Under hennes chefskarriär har digitaliseringen varit ett tydligt utvecklingsspår och 2014 klev hon över helt till digitaliseringssidan som Sveriges första CMIO (Medicinska informationsdirektör) på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Anette har också ansvarat för flertal nationella arbeten som framtagandet av UMO.se, 1177 och psykiatrins kvalitetsregister. Idag driver hon sitt eget konsultbolag och har bl.a. uppdrag i Region Stockholm och för Swelife.

Dags att fånga tidstjuvar?

Med sin egen erfarenhet som linjechef vet Anette hur tid ofta är en bristvara och att omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling kan få stå tillbaka för det kliniska arbetet. Vår vision är att skapa mer tid för vården och ser detta samarbete med Anette som ett steg i rätt riktning för att möta detta. Vi tillsammans med Anette kommer att arbeta tätt med dig för att stötta dig och din verksamhet i olika utvecklingsområden inom ledning och e-hälsa i olika forum och format.

Fler nyheter

TechTrade och Anette Falkenroth