Infrastrukturtekniker

Vill du arbeta på ett företag som gör skillnad för samhället? Motiveras du av en utvecklande och utmanande roll där fokus alltid är att ligga i framkant inom det egna området? Då är rollen som Infrastrukturtekniker hos oss något för dig!

TechTrade International AB stödjer vårdföretag i olika IT-relaterade frågor. Vi är IT-avdelning hos en rad olika verksamheter såsom vårdcentraler, husläkarmottagningar, specialistläkarmottagningar, barnhälsovård, mödrahälsovård, hemsjukvård, rehab och psykiatri. Vårt mål är att skapa tid för vårdpersonalen så att de kan ägna sig åt sitt viktiga arbete, nämligen att ta hand om sina patienter. Vi stöttar våra kunder i deras viktiga digitaliseringsresa samtidigt som vi har vår egna spännande resa med digitalisering för effektivare arbete. Vi behövs för våra kunder och nu behöver vi bli fler för dem!

Arbetsuppgifter

Som Infrastrukturtekniker hos TechTrade kommer du ha en utvecklande, utmanande och lärorik roll med mycket frihet under eget ansvar. Du kommer stötta befintliga medarbetare i den dagliga driften samtidigt som du kommer vara en viktig spelare i utveckling av våra tjänster och lösningar. Du förväntas ta nya grepp kring existerande lösningar, då TechTrade är under stark tillväxt och utveckling och arbetet behöver förändras i takt med det. Kundupplevelsen är viktig för oss genom hela kedjan. Vi gör detta tillsammans så det är viktigt att vi trivs och har kul ihop.

Kvalifikationer

Vi söker dig som passar in på nedan kvalifikationer:

  • Relevant utbildning från universitet/högskola alternativt minst 5 års erfarenhet av infrastruktur/drift i större miljöer.
  • Goda kunskaper inom  VWware, vSphere, Veeam, Storage, Powershell, Windows, Linux. VLAN, WIFI, Access Control Routing, VPN, Switching.
  • Erfarenhet av utveckling och digital infrastruktur och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor.

Meriterande

  • Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av Windowsdrift/administration i större miljöer, såsom Microsoft 365 och Intune.
  • Meriterande med erfarenhet inom Cloudlösningar, Kubernetes, Docker, Ansible, BSD och Terraform.
  • Arbetat med IT inom vården.

 

Vi söker dig som är självgående och har ett starkt eget driv. Du är intresserad av teknikområdet och har en naturlig nyfikenhet och vill utvecklas. Du ingår en vår Techteam där du samverkar och har utbyte med andra teknikintresserade medarbetare.

Mer om TechTrade och vad vi kan erbjuda dig

TechTrade grundades 1993 och är inne i en tillväxtresa där vi under 4 år mer än dubblerat vår omsättning samt blivit gasellföretag 4 år i rad. Vi har kunder runt om i Sverige med bemanning i Helsingborg och Göteborg. 

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med trevliga kollegor och god gemenskap. Vi har högt i tak och ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Din placering utgår från vårt huvudkontor i Kista, Stockholm, där vi sitter i nya fräscha lokaler. På kontoret har vi tillgång till gym som du fritt kan nyttja. Vi har närhet till många restauranger och bra kommunikationer med pendeltåg och tunnelbana. Du kommer till ett företag i en mycket spännande tid och får vara med i vår snabba tillväxt. Du kommer aktivt kunna påverka vår utveckling och vara med och utforma vår framtid. Hos oss hjälps alla åt, högt som lågt, för att på bästa sätt leverera det viktigaste av allt – positiva kundupplevelser och skapa tid för vården samt därmed nytta till hela samhället.

Information om anställning

  • Heltid 
  • Provanställning under 6 månader, därefter tillsvidare anställning 
  • Tillträde snarast 

Avdelning: Operations

Roll: Infrastructure Technician

Plats: Kista, Stockholm

Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara med på vår spännande resa? Sök idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via jobb@tti.se.

Vi ser fram emot att få veta vem du är och varför du är rätt person för oss. Skicka ditt CV och personliga brev till jobb@tti.se. Urval och intervjuer sker löpande.