Jobba hos oss

Infrastrukturtekniker

Vill du arbeta på ett företag som gör skillnad för samhället? Motiveras du av en utvecklande och utmanande roll där fokus alltid är att ligga i framkant inom det egna området? Då är rollen som Infrastrukturtekniker hos oss något för dig!

TechTrade International AB stödjer vårdföretag i olika IT-relaterade frågor. Vi är IT-avdelning hos en rad olika verksamheter såsom vårdcentraler, husläkarmottagningar, specialistläkarmottagningar, barnhälsovård, mödrahälsovård, hemsjukvård, rehab och psykiatri. Vårt mål är att skapa tid för vårdpersonalen så att de kan ägna sig åt sitt viktiga arbete, nämligen att ta hand om sina patienter. Vi stöttar våra kunder i deras viktiga digitaliseringsresa samtidigt som vi har vår egna spännande resa med digitalisering för effektivare arbete. Vi behövs för våra kunder och nu behöver vi bli fler för dem!

Arbetsuppgifter

Som Infrastrukturtekniker hos Techtrade kommer du ha en utvecklande, utmanande och lärorik roll med mycket frihet under eget ansvar. Du kommer stötta befintliga medarbetare i den dagliga driften samtidigt som du kommer vara en viktig spelare i utveckling av tjänster och lösningar. Du förväntas ta nya grepp kring existerande lösningar, då Techtrade är under stark tillväxt och arbetet behöver förändras i takt med det. Kundupplevelsen är viktig för oss genom hela kedjan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som passar in på nedan kvalifikationer:

– Relevant utbildning från universitet/högskola alternativt några års erfarenhet av infrastruktur/drift i större miljöer.

– Goda kunskaper inom switching, VLAN, WIFI, Access Control Routing, VPN, Virtualisering, VWware, vSphere, Veeam, Storage, OS, Linux, BSD och Windows Server.

– Meriterande med erfarenhet inom Cloudlösningar, Kubernetes, Docker, Ansible och Terraform.

God erfarenhet av utveckling och digital infrastruktur och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till dina kollegor.

Vi söker dig som är självgående då denna roll lägger stor vikt vid det egna drivet. Du är intresserad av teknikområdet och har en naturlig nyfikenhet kring området.

Mer om Techtrade och vad vi kan erbjuda DIG

TechTrade grundades 1992 och är inne i en tillväxtresa där vi på de senaste 4 åren mer än dubblerat vår omsättning samt blivit gasellföretag 3 år i rad. Vi har kunder runt om i Sverige med bemanning i Helsingborg och Göteborg. Vi är i nuläget 35 anställda men växer runtom i organisationen.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med trevliga kollegor och god gemenskap. Vi har högt i tak och ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Din placering utgår från vårt huvudkontor i Kista, Stockholm, där vi sitter i nya fräscha lokaler, när vi är på plats. Annars har vi bra förutsättningar att arbeta på distans. På kontoret har vi tillgång till gym som du fritt kan nyttja. Vi har närhet till många restauranger och bra kommunikationer med pendeltåg och tunnelbana. Du kommer till ett företag i en mycket spännande tid och får vara med i vår snabba tillväxt. Du kommer aktivt kunna påverka vår utveckling och vara med och utforma vår framtid. Hos oss hjälps alla åt, högt som lågt, för att på bästa sätt leverera det viktigaste av allt – positiva kundupplevelser och skapa tid för vården samt därmed nytta till hela samhället.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara med på vår spännande resa? Sök idag!
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande.

Rekryteringen sköts av WE:SOURCE