Jobba hos oss

Fullstackutvecklare till healthtech-bolaget CarePlatform

Vill du bli en nyckelperson i ett ungt snabbväxande bolag från dag ett? Brinner du för healthtech och att jobba för ett friskare Sverige? Följ med på vår resa i CarePlatform!  

CarePlatform grundades 2019 och erbjuder en plattform för digitala vårdbesök som riktar sig till vårdgivare. Vår tjänst fokuserar på att göra det enklare för patienter och vårdpersonal att träffas säkert på distans. Vi brinner för att göra vården mer lättillgänglig och lättanvänd och tillsammans med våra kunder göra Sverige friskare!

Bolaget är ungt men plattformen grundar sig på stabil teknik som använts av vårt systerbolag i sex år för videomöten inom hälsosektorn. Verksamheten drivs i nära samarbete med vår huvudägare TechTrade som bl.a. är extern IT-avdelning för ca 170 privata vårdenheter runt om i Sverige. Vi har huvudkontor i Kista utanför Stockholm, men är öppna för en stor portion distansarbete om det passar bäst.

Vem är du?

Du är en passionerad utvecklare som brinner för kundcentrerade lösningar. Dessutom tror du precis som vi att kunskap kommer med erfarenhet, men attityd och inställning måste vara rätt från dag ett.

Utöver det passar du extra bra hos oss om du:

  • Har erfarenhet av SQL, Python/Django, Angular och Vue.js
  • Tycker om att jobba med mycket eget ansvar
  • Förstår att användarvänlighet och kundnytta alltid går först
  • Vill vara en nyckelperson från dag ett.

Anställning: heltid med start jan/feb-2021

Vill du jobba tillsammans med oss?

Bra, för vi ser fram emot att höra från dig! Skicka ditt CV och personliga brev till jonas@careplatform.se.

Om det finns något du undrar över, kontakta Jonas Larsson Gadd på 0703-65 18 94 eller jonas@careplatform.se.

Läs mer om CarePlatform