Jobba hos oss

DevOps Engineer

Vill du arbeta på ett företag som gör skillnad för samhället? Brinner du för att automatisera manuella rutiner och att arbeta tillsammans med kollegor för att utveckla mjukvara som stöttar alla delar av verksamheten? Då vill vi ha just dig som kollega! 

TechTrade International AB stödjer vårdföretag i olika IT-relaterade frågor. Vi är IT-avdelning hos en rad olika verksamheter såsom vårdcentraler, husläkarmottagningar, specialistläkarmottagningar, barnhälsovård, mödrahälsovård, hemsjukvård, rehab och psykiatri. Vårt mål är att skapa tid för vårdpersonalen så att de kan ägna sig åt sitt viktiga arbete, nämligen att ta hand om sina patienter. Vi stöttar våra kunder i deras viktiga digitaliseringsresa samtidigt som vi har vår egna spännande resa med digitalisering för effektivare arbete. Vi behövs för våra kunder och nu behöver vi bli fler för dem!                               

Om rollen          

Rollen är utvecklande, utmanande och lärorik. Du kommer i första hand att arbeta med att utveckla vår grundplattform för automatisering och systemintegrationer samt systemdrift av internt utvecklade lösningar. Vi arbetar idag med ett antal system vars dataflöden vävs samman och vi befinner oss nu i en effektiviseringsfas för att kunna fortsätta expandera och förfina våra tjänster. Tjänsten är bred och rolig där du får möjlighet till variation i din vardag med olika typer av arbetsuppgifter. 

I den här rollen får du friheten att lägga upp din dag själv vilket innebär att du behöver kunna ta stort eget ansvar. Du förväntas ta nya grepp kring existerande lösningar och inte vara rädd för att ifrågasätta äldre lösningar. TechTrade befinner sig i en stark tillväxt och arbetet behöver förändras i takt med det. Du kommer därför vara delaktig i utformningen av nya rutiner och processer samt förändring av befintliga. Kundupplevelsen är viktig för oss genom hela kedjan. 

Din profil 

Vi ser gärna att du har några års relevant erfarenhet av DevOps/utveckling.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av: 

 • Kubernetes (Cloud & on-prem)
 • Infrastructure as Code (primärt Ansible och Terraform)
 • Övervakningsplattformar (Zabbix eller Prometheus)
 • Programmering (Python, React, Node.js)

Vem är du?

Vi letar efter dig som: 

 • har ett stort driv och personligt engagemang
 • brinner för att automatisera manuella rutiner
 • förstår dataflöden och hur man lämpligast integrerar system
 • har god erfarenhet av utveckling och/eller digital infrastruktur
 • tycker det är roligt att labba och lära sig nya saker och hålla sig uppdaterad på tech-trender
 • gärna delar med sig av kunskap, erfarenheter och information
 • är nyfiken och modig
 • är noggrann, strukturerad, ansvarsfull
 • hanterar svenska flytande och engelska i tal och skrift 

Varför TechTrade?

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med trevliga kollegor och god gemenskap. Vi har högt i tak och ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Din placering utgår från vårt huvudkontor i Kista, Stockholm, där vi sitter i nya fräscha lokaler, när vi är på plats. Annars har vi bra förutsättningar att arbeta på distans. På kontoret har vi tillgång till gym som du fritt kan nyttja. Vi har närhet till många restauranger och bra kommunikationer med pendeltåg och tunnelbana. Du kommer till ett företag i en mycket spännande tid och får vara med i vår snabba tillväxt. Du kommer aktivt kunna påverka vår utveckling och vara med och utforma vår framtid. Hos oss hjälps alla åt, högt som lågt, för att på bästa sätt leverera det viktigaste av allt – positiva kundupplevelser och skapa tid för vården samt därmed nytta till hela samhället.

Mer om TechTrade

Vi har funnits sedan 1992 och är inne i en tillväxtresa där vi på de senaste 4 åren mer än dubblerat vår omsättning samt blivit gasellföretag 3 år i rad. Vi har kunder runt om i Sverige med bemanning både i Helsingborg och Göteborg. Vi är i nuläget 35st anställda men blir fler och fler i olika delar av organisationen. 

Anställning

Anställningsform: tillsvidareanställning.

Omfattning: heltid med provanställning under 6 månader. 

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten kommer att tillsättas med start så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via jobb@tti.se.

Vi ser fram emot att få veta vem du är och varför du är rätt person för oss. Skicka ditt CV och personliga brev till  jobb@tti.se